Binance bonus hos Kryptodeals

Kryptodeals erbjuder en välkomstbonus på 100 kronor till användare som öppnar ett konto hos Binance genom att klicka på den angivna länken. För att få bonusen måste användaren handla för minst 1000 kronor och fylla i ett formulär på sidan ”Kontakt” för att ange hur de vill motta bonusen. Denna bonus kommer att skickas privat av Kryptodeals, inte av Binance, och giltigheten kan förändras beroende på Kryptodeals samarbete med mäklaren.

En kampanjkod, 139600854, har också angivits.

Fördelar med Binance:

  1. Etablerad industrinärvaro och stort rykte
  2. Säker
  3. Många handelsalternativ och brett utbud av kryptotillgångar och par
  4. Många användbara funktioner och möjligheter att tjäna passiv inkomst
  5. Flera betalningsalternativ och aktiva sociala kanaler

Nackdelar med Binance:

  1. Kan vara svårare att använda för nybörjare
  2. Saknar telefonkundsupport

Binance kort:
Binance-kortet är ett Visa-betalkort som möjliggör för användare att använda sina Binance-kryptoinnehav för att betala för varor och tjänster. Kortet konverterar kryptovalutan till fiatvaluta vid försäljningsstället och stöder betalningar med Bitcoin, Binance Coin, Ethereum, SXP och BUSD.
Fördelar med Binance-kortet inkluderar låga avgifter, Upp till 8% cashback, anständiga gränser och att det är skapat av en av de mest etablerade kryptoplattformarna i världen.
Kortet kan användas över hela världen och har nästan inga negativa användarrecensioner.
Nackdelar med Binance-kortet inkluderar att det endast stöder vissa fiatvalutor och att det kan finnas begränsningar för användning i vissa länder.