$16K Bitcoin faller till $12K-$14K – Kan detta verkligen hända? Titta på marknadsrapporten

I veckans The Market Report show diskuterar Cointelegraphs inhemska experter möjligheten av ett pris på 12 000-14 000 dollar på Bitcoin (BTC) och vad det skulle betyda för resten av kryptoområdet.

Vi börjar veckans show med de senaste nyheterna på marknaderna:

Ny BTC-minerkapitulation? 5 saker att veta i Bitcoin den här veckan

Bitcoin förbereder sig för att lämna en dyster november strax över 16 000 dollar – vad kan stå på menyn för BTC:s pris den här veckan? Vi diskuterar protesterna i Kina, möjligheten att Bitcoins gruvarbetare är på gränsen till kapitulation och andra viktiga saker att veta om Bitcoin den här veckan. Vi bryter ner allt som kan påverka priset på Bitcoin och förklarar på ett enkelt, lättförståeligt språk så att du är uppdaterad och välinformerad.

BlockFi konkursansökan utlöser ett brett spektrum av samhällsreaktioner

När kryptoutlåningsplattformen BlockFi ansökte om konkurs reagerade medlemmar av kryptogemenskapen med blandad feedback eftersom ytterligare en plattform föll under den nuvarande björnmarknaden. Vi tar en titt på vad kryptogemenskapen tycker om BlockFi:s konkurs och gör vår egen analys om vad som möjligen kan vara orsaken.

Rop för reglering blir högre när FTX-smittan fortsätter att sprida sig

Kryptochefer och politiker blir högre i sina krav på kryptoreglering när efterdyningarna av FTX-kollapsen fortsätter att ge eftertryck i branschen. Kan hela FTX-debaclet vara den katalysator som kryptoreglerna behövde? Kommer branschen äntligen att se några seriösa framsteg göras på regleringsfronten, och hur skulle dessa regleringar eventuellt kunna se ut? 

Våra experter täcker dessa och andra berättelser som utvecklas, så se till att du lyssnar in för att hålla dig uppdaterad om det senaste i kryptovärlden. 

Nästa avsnitt är ett segment som kallas ”Snabba kryptotips”, som syftar till att ge nykomlingar i kryptoindustrin snabba och enkla tips för att få ut det mesta av sin erfarenhet. Veckans tips: Högfrekvent handel (HFT).

Marknadsexperten Marcel Pechman undersöker sedan noggrant marknaderna för BTC och Ether (ETH). Är de nuvarande marknadsförhållandena bullish eller bearish? Vad är utsikterna för de kommande månaderna? Pechman är här för att bryta ner det.

Sist har vi fått insikter från Cointelegraph Markets Pro, en plattform för kryptohandlare som vill ligga steget före marknaden. Våra analytiker använder Cointelegraph Markets Pro för att identifiera två altcoins som stack ut den här veckan, så se till att lyssna in för att ta reda på det.

Har du en fråga om ett mynt eller ett ämne som inte har behandlats här? Oroa dig inte. Gå med i YouTube-chattrummet och skriv dina frågor där. Personen med den mest intressanta kommentaren eller frågan har chans att vinna en månads prenumeration på Cointelegraphs Market pro värd 100 dollar.

Marknadsrapporten streamas live varje tisdag klockan 12:00 ET (16:00 UTC), så se till att gå över till Cointelegraphs YouTube-sida och krossa gilla- och prenumerationsknapparna för alla våra framtida videor och uppdateringar.