5 alternativa mynt som kan ta fart om Bitcoin-priset fortsätter att stiga

Cryptovalutamarknaderna har gjort en stark återhämtning de senaste dagarna. Det fick den totala kryptomarknadskapitaliseringen att stiga till 995 miljarder dollar den 14 januari enligt CoinMarketCap-data. Bitcoin (BTC) ledde återhämtningen och sköt upp över 21 000 dollar den 14 januari. Efter den skarpa rallyn är den stora frågan om återhämtningen är en död kattstuds som är en försäljningsmöjlighet eller om det är början på en ny uppgång. Det är svårt att förutsäga med säkerhet om en makrobott har gjorts, men diagrammen tyder på att en bottningsprocess har börjat. Om historien upprepar sig kan Bitcoin göra nästa topp ungefär 1000 dagar.

Kortfristig prisåtgärd för Bitcoin har varit spännande för björnar, men finns det andra mynt som visar liknande styrka i nära framtid? Låt oss studera diagrammen för att ta reda på det. Litecoin (LTC) bröt igenom den övre motståndsnivån på 85 dollar den 12 januari, vilket indikerar starten på en ny uppgång. Det finns inget större hinder tills priset når 107 dollar. BitDAO (BIT) rusade skarpt från 0,26 dollar den 27 december till 0,53 dollar den 14 januari, vilket indikerar en stark bullisk momentum. Dessutom tyder den låga nedgången den 15 januari på att handlare inte lämnar sina positioner i hastigheten som de förväntar sig att uppgången ska fortsätta. Fantom (FTM) bröt igenom nedtrendslinjen den 9 januari, vilket indikerar ett potentiellt trendbyte. Om björnarna lyckas dra priset under 20-EMA kan paret sjunka till 50-SMA. Om detta nivå också kraschar kan paret tappa till 0,41 dollar. Om björnarna lyckas dra priset under 20-EMA kan paret sjunka till 50-SMA. Om detta nivå också kraschar kan paret tappa till 0,41 dollar. Om björnarna lyckas dra priset under 20-EMA kan paret sjunka till 50-SMA. Om detta nivå också kraschar kan paret tappa till 0,41 dollar.

Om Bitcoin-priset fortsätter att stiga finns det 5 alternativa mynt som kan ta fart. Litecoin (LTC), BitDAO (BIT), Fantom (FTM), OKB (OKB) och BitDao (BIT). Alla dessa mynt har stigit kraftigt de senaste dagarna och tecken pekar på att de kan fortsätta att stiga om björnarna lyckas hålla uppe momentum. Detta innebär att investerare bör hålla ett vakande öga på dessa mynt och följa deras prisutveckling noggrant för att ta rätt investeringsbeslut.