Den amerikanska tillsynsmyndigheten begär feedback om DeFi:s inverkan på ekonomisk brottslighet: Finance Redefined

Chainlink använder staking för att öka säkerheten för oracle-tjänster. Stakers kommer att tjäna Chainlink ()-tokens när de deltar i ett decentraliserat varningssystem som flaggar nätverket när flöden inte uppfyller utförandekraven.De amerikanska tillsynsmyndigheterna vill titta närmare på lagar om penningtvätt och finansiering av terrorism av Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN), då de bad aktörer inom banksektorn om feedback om DeFi:s brottsrisker.Förut behövde Chainlink-användare som ville ta emot LINK-token-belöningar lansera sina egna noder. Med den nyligen lanserade staking-mekanismen har Chainlink-aktörer ett ytterligare sätt att tjäna pengar samtidigt som de bidrar till att öka orakelplattformens säkerhet.Fortsätt läsaVälkommen till Finance Redefined, din veckodos av viktiga insikter om decentraliserad finansiering (DeFi) – ett nyhetsbrev som är utformat för att ge dig viktiga utvecklingar under den senaste veckan.

US-tillsynsmyndighet vill få feedback om DeFi:s inverkan på ekonomisk brottslighet

FinCEN sade att man ”tittar noga” på DeFi, medan byråns tillförordnade chef, Himamauli Das, sade att ekosystemet för digitala tillgångar och digitala valutor är ett ”nyckelprioriterat område” för byrån.Fortsätt läsaFortsätt läsa

Ethereum-utvecklare siktar på mars 2023 för Shanghai hard fork

Fortsätt läsa

Chainlink lanserar staking för att öka säkerheten för oracle-tjänster

Fortsätt läsa

DeFi marknadsöversikt

Ethereum-utvecklare siktar på sista veckan i mars för Ethereums Shanghai hard fork och några ytterligare förbättringsuppgraderingar till juni nästa år. Ankr-protokollet har satt in 15 miljoner dollar för att köpa tillbaka den dåliga skulden till följd av sin senaste exploatering och den resulterande cirkulationen av HAY (HAY).

Enligt en diskussion vid det 151:a mötet för Ethereums kärnutvecklare den 8 december har kärnprogrammerare satt en preliminär tidsfrist på mars 2023 för Ethereums Shanghai hard fork. Dessutom kommer utvecklarna att sikta på maj eller juni 2023 för att lansera uppgraderingen Ethereum Improvement Protocol (EIP) 4844 som kommer att införa proto-danksharding i nätverket. Analytisk data visar att DeFi:s totala värde låst förblev över 40 miljarder dollar. Data från Kryptodata Markets Pro och TradingView visar att DeFi:s 100 främsta tokens efter marknadskapitalisering hade en volatil vecka, där flera tokens registrerade en bullish veckovåg medan andra handlades i rött.