”Gör ditt bästa för att uppnå dina mål”

Gör ditt bästa för att uppnå dina mål

För att uppnå dina mål är det viktigt att du gör ditt bästa. Det innebär att du måste vara motiverad, fokuserad och disciplinerad. Du måste ha en plan och stanna konsekvent med den. Du måste också vara realistisk och inte försöka göra för mycket på en gång. Försök att ta små steg som leder till stora resultat. Var inte rädd för att misslyckas, utan lär dig av misstagen och fortsätt att sträva efter att nå dina mål.

FTX Europe öppnar uttag för europeiska kunder

Europas arm av FTX har lanserat en webbplats som låter kunder i Europa att skicka in uttagsförfrågningar. Det kommer nästan fem månader efter att den globala handelsplattformen kollapsade och gick i konkurs i början av november. Samtidigt har advokater för den tidigare VD:n Sam Bankman-Fried inlämnat en inte skyldig-plea för fem ytterligare åtal, inklusive anklagelser om mutbrott i Kina. På borgen sedan han överlämnades till amerikansk vård från Bahamas, är Bankman-Fried nu förbjuden att använda någon smartphone med internetanslutning som en del av ett nytt rättegångsavtal.

Tesla-VD Elon Musk och Apple-grundaren Steve Wozniak var signatarer på ett öppet brev som undertecknats av mer än 2600 teknikindustriledare och forskare som uppmanar till en temporär stopp för all ytterligare utveckling av artificiell intelligens (AI). Brevet delade oro för att AI med människokonkurrenskraftig intelligens kan utgöra allvarliga faror för samhället och mänskligheten. Det uppmanade alla AI-företag att ”omedelbart upphöra” att utveckla AI-system som är mer potenta än GPT-4 under minst sex månader. Trots att det stöds av många har det delat upp den större teknikgemenskapen över stoppet av utvecklingen.

Binance och CZ stäms av CFTC för amerikanska regleringsbrott

En stämning har väckts av U.S. Commodity Futures Trading Commission mot Binance och dess VD Changpeng ”CZ” Zhao. Anklagelser mot kryptobörsen inkluderar att den inte har registrerat sig hos myndigheterna, icke-konform handel, döljande av platsen för sina ledande kontor och utförande av transaktioner för personer i USA sedan 2019, trots en policy om att blockera eller begränsa kunder i landet. Binances VD har avvisat anklagelserna, hävdar att kryptobörsen ”inte handlar för vinst eller ’manipulerar’ marknaden under några omständigheter”, utan främst för att täcka kostnader i fiat eller andra kryptovalutor med sin kryptorevenue.