Investeringar i kryptofonder domineras fortfarande av USA: Databas

Trots att riskkapitalfinansieringen halverades i oktober verkar det finnas fonder som fortfarande är optimistiska när det gäller detta område och som investerar i uppkommande marknader, Web3 och infrastruktur. Men de flesta människor vet inte vilka dessa mystiska fonder är eller vad de består av, eller om det finns ett projekt som startar, hur man kan komma i kontakt med dessa fonder.

Det är därför Cointelegraph Research skapat en Crypto Funds Database, som håller reda på en lista med nästan 900 olika kryptofonder från hela världen. Denna databas är utformad för dem som vill hålla sig uppdaterade med kontakter från de som rör sig inom kryptoindustrin. Från allmän information som grundningsdatum, kontaktinformation (med backupkontakter också), storlek på företag, storlek på tillgångar under förvaltning (AUM) och mycket mer, ger den här databasen en bra översikt med användbar data.

Kryptofonddatabasen kan nås i Cointelegraph Research Terminal här.

USA hyser flest kryptofonder

82,4 % av alla kryptofonder kommer från tio länder, med USA i spetsen med 419 fonder. På en avlägsen andra plats kommer Storbritannien med 51 fonder, följt av Kina med 46 fonder. Fonderna i dessa tre länder överstiger 500 miljarder i AUM och kan vara en formidabel kraft när det gäller att forma framtiden för Web3 och kryptorummet.

När diskussionerna om reglering hettar upp i USA kan det vara intressant att se om dessa fonder övergår till att flytta till mer kryptovänliga geografier om den byråkratiska byråkratin inte gör det möjligt att investera i innovation.

The Cointelegraph Research team

Cointelegraphs forskningsavdelning består av några av de bästa talangerna inom blockchainindustrin. Genom att sammanföra akademisk stränghet och filtreras genom praktisk och hårdvunnen erfarenhet, är forskarna i teamet fast beslutna att ge det mest korrekta och insiktsfulla innehållet som finns på marknaden.

Demelza Hays, Ph.D., är forskningsdirektör på Cointelegraph. Hays har sammanställt ett team av ämnesexperter från olika områden inom finans, ekonomi och teknik för att ge marknaden den främsta källan för branschrapporter och insiktsfulla analyser. Cointelegraph Research team använder API:er från en mängd olika källor för att tillhandahålla korrekt och användbar information och analyser.

Hältighetsförklaring: De åsikter som uttrycks i artikeln är endast för allmänna informationsändamål och är inte avsedda att ge specifika råd eller rekommendationer för någon enskild person eller om något specifikt värdepapper eller investeringsprodukt.