”Kan du överleva en zombieapokalyps?”

Kan du överleva en zombieapokalyps?

Om du någonsin har undrat om du skulle kunna överleva en zombieapokalyps, har du kommit till rätt ställe. För att överleva en zombieapokalyps måste du först förstå hur en sådan skulle se ut och vad som skulle krävas för att överleva. För att överleva måste du ha ett plan, vara förberedd och ha tillgång till de rätta verktygen. Du måste också vara beredd att ta risker och anpassa dig till förändringar. Det finns ingen garanti att du kommer att överleva, men med rätt förberedelser och ett bra plan kan du öka dina chanser.

Binance Australia Derivatives licens upphävd

Australian Securities and Investments Commission har upphävt Binance Australias derivatlizens efter en målinriktad granskning av dess verksamhet i landet. Företagets kunder kommer inte att kunna öka derivatpositioner eller öppna nya positioner med plattformen från den 14 april, och befintliga derivatpositioner måste stängas innan den 21 april. Den australiska värdepappersregleraren avslöjade också att den har genomfört en målinriktad granskning av Binances finansiella tjänstverksamhet i Australien, inklusive dess klassificering av detalj- och partihandelskunder. Spot trading på Binance är fortfarande tillgängligt för australiska medborgare.

Bitcoin white paper gömmer sig tydligen i Apples moderna macOS

Satoshi Nakamotos ursprungliga white paper som lägger fram tesen för Bitcoin-nätverket verkar gömma sig inom varje modern version av operativsystemet för Apples Mac-datorer. En bloggpost från den 5 april av teknologen Andy Baio avslöjade att en PDF av Bitcoin white paper har ”tydligen skickats med varje kopia av macOS sedan Mojave 2018”. Baio berättade för Kryptodata att han försökte fixa sin skrivare och skanna ett dokument när Nakamotos white paper först dök upp. Han skapade ett prompt i Terminal som gör det möjligt för andra att enkelt komma åt white paper.

Dogecoin priser spikar efter Twitter ikonförändring

Twitter traditionella fågelmascot ersattes den 3 april med en bild av en Shiba Inu, ikonen för den populära meme-token Dogecoin. Uppdateringen kom två dagar efter att sociala medierplattformens VD Elon Musk bad en amerikansk domare att avvisa en tvist om 258 miljarder dollar som investerare hade stämt in som anklagade för att driva ett pyramidspel för att främja Dogecoin. Musk advokater hävdar dock att ”roliga bilder” och ”tweeting ord av stöd” inte utgör ett bedrägeri. För denna vecka har marknadsföringsdraget positivt påverkat altcoin-priset, med DOGE-token som stiger över 22% en timme efter att ikonen ändrats.