Kryptovalutor år 2023 – Har björnarna en chans? Se marknadsprat på Kryptodata

På denna veckas avsnitt av Market Talks välkomnar Kryptodata Mohit Sorout, medgrundare av Bitazu Capital, en proprietär algoritmisk handels- och investeringshanteringsplattform. Vi får veta lite om Sorouts bakgrund inom finans och handel, samt hans kompetens, handelsstil och unika tillvägagångssätt på kryptomarknaden. Vi får höra hans åsikt om den aktuella Bitcoin (BTC)-marknadens sentiment och prisutveckling. Har Bitcoin äntligen börjat skifta mot en bullisk trend?

Volatiliteten har varit låg över hela linjen eftersom det har varit ganska tråkigt, men både Ether (ETH) och BTC har rapporterat rekordlåg volatilitet. Vad betyder detta, och är detta ett positivt eller ett negativt tecken? Vad gäller altcoins, ska handlare betala nära uppmärksamhet till dem eftersom det inte händer så mycket med de två stora kryptovalutorna?

Vi får Sorouts syn på FTX, Sam Bankman-Fried, omfattningen av smittsamheten och hur det kan fortsätta påverka kryptomarknaderna. Vi ser också framåt mot det nya året och försöker upptäcka andra möjliga svarta svanhändelser. Nästa gång fokuserar vi specifikt på Bitcoin och dess prisutveckling. Med allt som händer i världen, inklusive Feds kamp mot inflation och dollarns styrka, frågar vi Sorout om hans vision för Bitcoins prisutveckling och om den har ändrats alls inför 2023. Se till att stanna tills slutet för att få alla dessa insikter och mer. Vi tar också emot era frågor och kommentarer under hela programmet, så se till att ha dem redo. Market Talks sänds live varje torsdag klockan 12:00 ET (17:00 UTC). Varje vecka har vi intervjuer med några av de mest inflytelserika och inspirerande personerna från krypto- och blockkedjesektorn. Så se till att gå till Cointelegraphs YouTube-sida och tryck på gillaknapparna för alla våra framtida videor och uppdateringar.

På Market Talks diskuterar vi vad 2023 har att erbjuda för krypto. Programledare är Cointelegraphs marknadschef Ray Salmond, tillsammans med specialgästen Mohit Sorout. Vi försöker förutspå Bitcoins prisutveckling med tanke på allt som händer i världen, inklusive Feds kamp mot inflation och dollarns styrka. Vi tar också emot frågor och kommentarer under hela programmet. Se till att titta in för att inte missa det!