Växer din företagsstorlek?

Växer din företagsstorlek?

Om du är en företagare som funderar på att växa din verksamhet är det viktigt att ta hänsyn till olika faktorer. Först och främst måste du identifiera dina mål och strategier för att nå dem. Du måste också ta hänsyn till din budget, din nuvarande marknad och din konkurrens. Det är också viktigt att förstå de lagar och regler som gäller för din bransch. För att lyckas är det viktigt att ha en bra plan och ett tydligt syfte.

JOE token skjuter i höjden när Trader Joes Liquidity Book-modell tar sig in på topp 5-listan över DEX.

Trader Joe har stigit till topp fem decentraliserade börser med störst handelsvolym efter lanseringen av sin V2-plattform på Arbitrum den 1 februari 2023. Projektet startade ett likviditetsincitamentsprogram för att öka insättningar för handel med ARB, ETH och USDC, vilket delade ut 300 000 JOE-token som är värda cirka 171 000 dollar. Incitamentsprogrammet avslutas den 6 april.

Projektets sociala mediekonto rapporterade att Trader Joe stod för 15,7 % av den totala ARB-handelsvolymen under den första veckan. Liquidity Book drivit 15,7 % av all $ARB-handel på kedjan under de första 7 dagarna.

Även om JOE-token har spelat en roll i att öka likviditeten för ARB-token, är innovation från teamet i utvecklingen av kapitaleffektiviteten hos DEX den primära anledningen till dess tillväxt. Trader Joe har lanserat en Liquidity Book (LB)-modell med sin V2-uppgradering i Q4 2022, som konkurrerar mot Uniswaps (UNI) V3-likviditetsmodell. LB-modellen gör det möjligt för likviditetsleverantörer (LPs) att lägga till likviditet i utsedda ”prisbehållare” för att förbättra kapitaleffektiviteten. Delphi-rapporten noterade att dess design erbjuder ”no-slippage” och ”ger mycket mer flexibilitet på grund av dess fungibla natur och ger bättre flexibilitet och upplevelse för LPs”.

Priset på JOE-token bröt ut ur sin djupa sömn från förra året med framgångarna med LB-designen och migrationen till ytterligare plattformar utöver Avalanche. Tokenet ser nu uppåt mot nedbrytningsnivåerna från 2022 runt $1,01 och den högsta nivån från januari 2022 på $1,52. Till nackdelen finns stöd mellan $0,13 till $0,20.